UNIT4EuroMoversPC WareESMEPlanning ITSDB GroepOKITENTE NV
HerstelHotel DE KIMErnst&YoungConQuaestorPGGMOKIGulimexVolker WesselsMercuri UrvalIMTECHCapGemini

Welke invloed heeft uw mindset op uw projectmangement skills?

Welke invloed heeft uw mindset op uw projectmangement skills?


Ons brein is een prachtig verfijnd én complex orgaan. Het zit vol mechanismen die je verandering in de weg zitten of juist kunnen faciliteren. Het brein is gericht op het ontwikkelen van expertise en gewoonten. Maar ook op het verkrijgen van beloningen en het vermijden van pijn. Slim gebruik maken van de mogelijkheden en onmogelijkheden van ons brein is dus handig. Als we tenminste de veranderingen effectief en duurzaam willen maken. Doen we dat niet, dan vervallen we, voor we het weten weer in oude gewoonten. Welke invloed heeft uw mindset op uw projectmanagement skills? Leer het tijdens de workshop van Monique de Boer en Hulda Möller van Breinbereiders!




Als projectmanager ervaar je regelmatig stress op het behalen van resultaten door beperking van technologie en processen, en kunde van mensen. Hoe houd je controle als dirigeren en controleren niet meer voldoen en je toch wordt geacht flexibel in te spelen op incidenten? Een flinke uitdaging … ons brein houdt immers van controle. Door aandacht voor je ‘mindset’ blijf je wendbaar en houd je grip. In deze workshop onderzoek je jouw mindset en de impact daarvan op jouw projectmanagement.



Over  Monique de Boer en Hulda Möller



Monique de Boer houdt zich ruim 30 jaar bezig met leerprocessen, zowel in de academische wereld als in het bedrijfsleven. Haar analytisch geest en de wil om zaken te doorgronden staan garant voor een helder onderbouwd verhaal.  Sinds 2007 werkt ze als zelfstandig trainer, coach, programma-ontwikkelaar en spreker.



Hulda Möller houdt zich ruim 18 jaar als trainer, ontwerper en spreker bezig met leren en veranderen. Haar verbindende kracht en energieke, positieve kijk staan garant voor een open, veilige sfeer. Hulda is mede-auteur van ‘BreinLink voor ouders; je kind helpen leren’.



Meer weten hierover?



Registreer nu en ontvang via onze mediapartners € 50,- korting!

Klik hier voor meer informatie



Graag tot ziens op 29 mei a.s.!



meer nieuws